Hyvinkään Surffaajat ry

Hyvinkään Surffaajat ry:n alkutaival näki päivänvalon 4.8.1983 perustavassa kokouksessa 22:den innokkaan harrastajan kesken. Seuran tarkoituksena on kehittää lautapurjehdusurheilua sekä järjestää ja edistää kilpailu- ja koulutustoimintaa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää vuosittain alkeiskursseja, seuran harjoituskilpailuja sekä seuran mestaruuskilpailun. 2022 seuran jäsenmäärä oli 168

I N F O

11.01.2024 viimeisin päivitys:

 

Foorumi poistettu.

 

Talvipäivä Sääksissä 13.01.2024 alkaen 1200 (säävaraus).

Kaikki tervetulleita tutustumaan seuramme talvisiin harrastuksiin.

 

Lisätty välilehdelle Kisa – ym. tapahtumat linkki lyhennettyyn versioon Hanko MM Open 2023 tapahtumasta, sisältää LIVE GPS-tracking seurantaa.

 

Ota yhteyttä -välilehden ohjeita muutettu spämpostin vähentämiseksi, eli lähetyslomake poistettu, jokainen lähettää omasta sähköpostista viestit.

Talvipäiville osallistui lukuisa joukko talvisista vauhtilajeista kiinnostuneita.

Ikävää, että se oleellinen puuttui, siis tuuli. Leijoja saatiin kuitenkin lennätettyä, surffikelkka rannalle  raahattua sekä skimbatti ja wingi esille. Lunta oli niin paljon, ettei juurikaan  suksilla tai lumilaudalla päässyt liikkeelle. Rannalta katsottuna vasemmalla oli lumen alla lähes puhdas jää ja oikealla puolella vettä jään pinnalla, joka toi omat ongelmansa.

 

Makkarat saatiin syötyä ja välinekeskustelu oli aktiivista. Kitokset kaikille paikalle saapuneille

HALUATKO OPPIA SURFFAAMAAN

Järjestämme kaksipäiväisiä kursseja, jotka alkavat arki-iltaisin 18.00 ja päättyvät 21.00. Kurssin hinta on 100,00 euroa ja se sisältää opetuksen, laudan, purjeen, puvun,tossut ja kelluntaliivin. Voit myös käyttää omia välineitä mikäli niitä sinulla on. Yhteystiedot sivun kautta lähetä ilmoittautumisesi kurssille. 

Välineet

Rannalla käydään läpi laudan ja purjeen (rikin) osat sekä niiden kiinnittäminen toisiinsa

Kuivaharjoittelu

Simulaattoria hyödyntäen opitaan ymmärtämään tuulen vaikutusta purjeeseen

Vesillä

Henkilökohtaisesti opetetaan perusasiatsiten, että oppilas pääsee takaisin lähtöpisteeseen

2024 KURSSIPÄIVÄT (2 iltaa)

 

päiviä lisätään kun kiinnostuneita ilmaantuu

KOTISATAMA SÄKÄ

HySurfin päämajan löydät Rajamäen Sääksjärveltä. Sääksjärvi (= Säkä, Sääksi) on kirkasvetinen ja turvallinen surffipaikka upeine hiekkarantoineen ja palveluineen.

(karttaa klikkaamalla aukeaa google maps)

Scroll to Top